Finalestævne i skolehåndbold
Onsdag den 29. april afholder de lokale håndboldklubber finalestævne i skolehåndbold.

Onsdag den 29. april afholder de lokale håndboldklubber finalestævne i skolehåndbold. Stævnet bliver spillet i Bellahøjhallen fra kl. 9.00 – 13.00

Stævnet er en afslutning på flere forløb med håndboldundervisning i idrætstimerne, hvor skoler og håndboldklubber har arbejdet sammen om at åbne skolerne ud mod foreningslivet.

Stævnet er arrangeret af Brønshøj/Husum klubberne IF Stadion og Freja HK samt Vanløse klubben VHC/Vidar. Skoleholdene, der deltager ved stævnet, har kvalificeret sig ved tidligere stævner afholdt lokalt af klubberne. De deltagende skoler er blandt andre Korsager Skole og Rødkilde Skole.

Stævnet bliver støttet af det store projekt “Håndbolden tilbage til København”, som er et samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund og Københavns Kommune. Projektets mål er at knække den negative medlemskurve i de københavnske klubber igennem modernisering af klubbernes ledelse samt at skabe nye samarbejder i lokalområdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top