Fiasko for københavnske bycykler
Det der skulle have været 1.860 nye bycykler til hovedstaden er endt med ingen cykler og et sandsynligt spild af 5 mio. kr.

Det der skulle have været 1.860 nye bycykler til hovedstaden er endt med ingen cykler og et sandsynligt spild af 5 mio. kr. Firmaet bag leveringen har meddelt, at der alligevel ikke vil blive leveret bycykler i henhold til kontrakten, medmindre København ville forudbetale for hele leveringen, og det har politikerne sagt nej til. Der var afsat ikke mindre end 40 mio. kr. til by- og pendlercykler. – Dette ekstravagante fantasiprojekt har fra starten været dødsdømt. Hoteller lejer cykler ud til turister, og københavnerne har deres egne cykler. Det har jeg påpeget hele vejen igennem processen, men borgmester Kabell har med sit ensidige fokus på cykelprestige desværre ikke evnet at lytte. Og det må københavnerne nu bøde for med et milliontab for kommunen, siger Flemming Steen Munch (V), teknik- og miljøordfører og borgerrepræsentant.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top