Dronning Margrethe blev fejret i Bystævneparken
Dronningens-fødselsdag-01-17-15.jpg
Der var dækket fint op med flere hold bestik og glas. Der var også beboere, der havde taget diadem på i dagens anledning. Foto: Kaj Bonne
Der var fuldt hus på Restaurant Stævnemødet i Brønshøj

-Goddag og velkommen til Dronning Margrethes festmiddag.I dag skal vi fejre Danmarks dronning! Sådan lød starten af den tale, der blev afholdt på Restaurant Stævnemødet torsdag eftermiddag i Brønshøj. Susanne Christensen, centerleder for plejecenter Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj og Restaurant Stævnemødet havde fået en spontan god idé. Restauranten skulle lægge lokaler til en festmiddag i anledning af dronning Margrethes 75-års fødselsdag.
-Vi får en fantastisk eftermiddag med masser af god mad, vin, dessert og kaffe. Sådan et arrangement har relationerne i fokus. Alle taler med nogle nye mennesker og hygger sig rigtig meget, fortalte centerleder Susanne Christensen.

Den røde løber var rullet ud foran restauranten, da gæsterne ankom og der var flag i begge sider. Der var fuldt hus, og husmusikanten Tore gik rundt mellem bordene og gav øregangene den helt rigtige stemning.

Bordene var pyntet flot med lys, servietter og fine glas, og gæsterne ventede spændt på den lækre mad.

-Det er en vigtig dag for de ældre her. Mange er royale og dagen betyder meget for dem. Derfor er det helt fantastisk at personalet også bakker så meget op om arrangementet, fortalte centerleder Susanne Christensen.

-Det vil være en eftermiddag, mange kan snakke om længe. Der er mange der ikke kommer så meget ud, og det her er en god anledning.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top