DM finale Brønshøj – Sisu
Brønshøj_titel2@2x.jpg

Brønshøjs danske hold-mestre i 2014. Fra venstre gravide Sabine Borre Larsen, Liss Rasmussen, formand Mads Schiellerup, Jessica Johnson og Izabell Nørlem.

Foto: DBTU
Søndag den 12. april mødes Brønshøj og Sisu i den anden DM finale kamp. Kampen spilles i Grøndal Multicenter klokken 13.00

Brønshøj Bordtennis Dame hold er igen i år kommer i finalen for hold, og har dermed mulighed for at forsvare sidste års Danmarks mesterskab. Men det har været en lang vej mod finalen, med skader og barselorlov, så de sluttede kun som nummer 3 i grundspillet efter OB og Køge som de dog slog i begge kampe i semifinalen. Klubben har undervejs benyttet 6 spillere på holdet: Izabell Nørlem, Sabine Borre Larsen, Sophie Wallø, Louise Folday Steffens, Karin Lind og Liss Rasmussen.

Fra sidste år Guld hold er kun Sabine Borre Larsen tilbage i dette års finale. Sabine som sidste år spillede finalerne højgravid, er vendt tilbage til holdet i 2. halvdel efter vel overstået fødsel og barselsorlov. Jessica Johnson spiller ikke i år, da hun spiller elite Division i Sverige. Izabell Nørlem er langtidsskadet og har ikke kunne spille siden november 2014. Men det giver plads til 2 pigespillere på bare 14 år. Sophie Wallø og Louise Folday Steffen, som de 2 bedste piger spiller i Danmark. Det er dermed samme hold som vandt over køge i Semifinalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top