Carit Falch og Brønshøj Boldklub ophæver samarbejdet
Det er med stor ærgrelse for os der kunne lide den nye spillestil, at Carit Falch og Brønshøj Boldklub har valgt at stoppe samarbejdet. Carit Falch tiltrådte sidste år, efter Bo Henriksen forlod klubben til fordel for AC Horsens. Samtidig mistede klubben stort set alle stamspillerne til andre klubber, så det var bestemt ikke gode […]

Det er med stor ærgrelse for os der kunne lide den nye spillestil, at Carit Falch og Brønshøj Boldklub har valgt at stoppe samarbejdet. Carit Falch tiltrådte sidste år, efter Bo Henriksen forlod klubben til fordel for AC Horsens. Samtidig mistede klubben stort set alle stamspillerne til andre klubber, så det var bestemt ikke gode odds at lægge ud med.

Manglende point ja, men spillestilen var ikke til at tage fejl af. Nytænkende og en helt anden tilgang til spillet, hvor det gælder om at være spildominerende, var et af Carit Falchs tiltag. At missionen ikke fik lov til at fortsætte er nok et sammenfald af mange faktorer, hvor pointene har betydet mere end spillestilen. 10 kampe ud af 23 er endt uafgjort, og dem der har fulgt kampene har også kunnet se, at det er de meget små marginaler der i mange af kampene har været afgørende, så det er tydeligt at missionen ikke var et håbløst projekt.

Carit Falch vil blive savnet, og det bliver spændende at se hvad en ny træner kan tilføre holdet. Avisens sportsmedarbejder mødte Carit Falch umiddelbart efter “skilsmissen” og har tegnet et portræt af den tidligere træner, som vil blive bragt i næste uges avis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top