Brug for alle tre point
Brønshøj jagter stadig den første sejr, hjemme på Tingbjerg Idrætspark, i foråret, hvor det, inklusiv pokalkampen mod FC Vestsjælland, er blevet til en enkelt uafgjort og fire nederlag. Hvepsene har bestemt heller ikke gjort det nemmere for sig selv med alle de røde kort det er blevet til i foråret.

Lørdag kommer Vendsyssel FF på besøg, og netop de resterende kampe hjemme i Tingbjerg skal vindes, hvis der også næste sæson, skal være 1. divisionsbold på Tingbjerg Idrætspark.

Vendsyssel har haft svært ved at finde formen fra efteråret, og i forårets seks første kampe har holdet spillet fire kampe uafgjort, mens to er tabt, og sportschef Jakob Krüger har da også udtalt, at oprykning ikke er et tema i klubben i øjeblikket, så vi kan håbe at motivationen er større hos hvepsene end den er hos vendelboerne.

Det vil være tredje gang, at Brønshøj og Vendyssel mødes denne sæson. Første gang var tilbage i august, da de to hold mødtes i en chancefattig kamp. Nordjyderne var dog mere kyniske og vandt kampen 1-0. Anden kamp blev spillet i Hjørring, og her var hvepsene tæt på at stjæle alle tre point, da Mikkel Nøhr scorede til 2-1 fem minutter før slutfløjt, men hjemmeholdet fik udlignet inden kampens slutning og kampen endte 2-2.

Vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg Idrætspark, da holdet har brug for al den støtte de kan få i øjeblikket, så det kan blive til tre point og dermed tage et vigtig skridt på vejen til overlevelse i 1. division.

Derudover ønsker vi Vendsyssel FF’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top