Brønshøjs Bordtennis i DM finale
Brønshøj Bordtennis Damehold er igen i år kommet i finalen

Brønshøj Bordtennis Damehold er igen i år kommet i finalen, og har dermed mulighed for at forsvare sidste års Danmarksmesterskab. Det har været en lang vej mod finalen, med skader og barselorlov, så de sluttede kun som nummer 3 i grundspillet efter OB og Køge som de dog slog i begge kampe i semifinalen. Klubben har undervejs benyttet 6 spillere på holdet: Izabell Nørlem, Sabine Borre Larsen, Sophie Wallø, Louise Folday Steffens, Karin Lind og Liss Rasmussen.

Fra sidste år guldhold er kun Sabine Borre Larsen tilbage i dette års finale. Sabine, som sidste år spillede finalerne højgravid, er vendt tilbage til holdet i 2. halvdel efter vel overstået fødsel og barselsorlov. Jessica Johnson spiller ikke i år, da hun spiller elite division i Sverige. Izabell Nørlem er langtidsskadet og har ikke kunne spille siden november 2014. Men det giver plads til 2 pigespillere på bare 14 år. Sophie Wallø og Louise Folday Steffen, som de 2 bedste pigespillere i Danmark. Det er dermed samme hold som vandt over Køge i Semifinalen.

3. finale kamp spilles onsdag 15. april kl. 19.30 i Grøndal Multi Center hvor modstanderen er Sisu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top