Brønshøj Bodega i fuldt flor
Brønshøj-Bodega-01-17-15.jpg
Jean Skarby og Michael Holm Petersen i den nyrenoverede bodega. Foto: Kaj Bonne
Den nyrenoverede bodega trækker nye gæster

Der var åbningsfest hos den nyrenoverede Brønshøj Bodega i fredags. I løbet af dagen var det stamgæsterne, der kiggede forbi, og efter klokken 16 var der dømt fest for både gamle og nye gæster.

-Der var fuldt hus. Det var en fantastisk aften med live musik, dans og DJ , fortæller Jean Skarby, der sammen med sin mand og Michael Holm Petersen overtog Brønshøj Bodega i november sidste år. Siden da har de løbende renoveret lokalerne og finpudset konceptet.

I dag fremstår Brønshøj Bodega som et helt nyt sted. Lokalerne er lyse og venlige og fremstår meget større end tidligere. Der er også kommet lydisolerede lofter og en ny bar. Renoveringer, der skal få flere til at kigge forbi.

-Vi har fået mange positive tilbagemeldinger. Folk siger ’ Hold da op’ på den gode måde, og det vælter ind med helt nye gæster – unge som gamle, fortæller Jean Skarby, der hele vejen igennem har haft en drøm om at skabe et nyt og unikt samlingssted for de lokale. Hun vil gerne tilbyde en afstressende stemning for de gæster, der kigger forbi. Og der er god grund til at holde øje med Brønshøj Bodega i fremtiden, for ejerne har masser af planer.

-Vi vil arrangere live musik, påske- og julearrangementer, oktoberfest og torsdag aftener, hvor gæsterne kan spille på deres instrumenter – en slags ’Scenen er din’, fortæller Jean Skarby, der håber, at folk vil kigge forbi og hygge sig, også selvom de ikke tidligere har været tiltrukket af stedet.

-Brønshøj Bodega har haft et dårligt ry tidligere. Det har vi gjort noget ved nu. Vi henvender os til en meget bredere målgruppe end før, fortæller Jean Skarby.

– I dag kommer der masser af gæster fra den lokale boligblok. Gæster, der slet ikke satte deres ben i bodegaen tidligere. Det fortæller os, at vi har gjort det rigtige for at nå folk.

Brønshøj Bodega, Frederikssundsvej 189 A, 2700 Brønshøj

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top