Blad nr. 100 om lokalhistorien
Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslev har netop udgivet "Nyt fra Lokalhistorien", illustreret og på 40 sider

Det er blad nr. 100, dvs. at det reelt kun er nr. 99, da man ved en fejl kom til at springe nr. 88 over. Forsiden af det nye hæfte prydes af et landkort over Utterslev fra 1910 med den i 1903 anlagte Bispebjerg Kirkegård.
I hæftet gives mange konkrete svar på lokalhistoriske spørgsmål, og Sonja Carlsen fra Brønshøj giver et nostalgisk tilbageblik på forhold og personer i bydelen for en snart en menneskealder siden.

Et aktivt selskab

Det går godt i det lokalhistoriske selskab, hvor der både er liv, aktiviteter og fornyelse. Hovedparten af selskabets arkiv er nu flyttet til Kulturhuset Pilegården på Brønshøjvej, og indeholder blandt andet en meget omfattende samling af Brønshøj-Husum Avis fra de sidste knapt 100 år samt en fin billedsamling. Arkivet i Pilegården holdes åbent hver anden torsdag for alle interesserede.
Selskabet holder også en længere række møder og arrangementer med lokalhistorisk indhold, blandt andet byder foråret på besøg på Brønshøj Skole, filmfremvisning, billedaftener, besøg i Grundtvigs Kirke og naturvandring i Brønshøj Kirkemose. Lokalhistorisk Selskab er også til stede på internettet med sin egen hjemmeside www.lokalhistorie-bhu.dk og på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top