BK Stefan fortsætter de gode takter
Stefan_Logo-e1430333345170.png
Det var et tændt og overlegent BK Stefan-mandskab, der lørdag eftermiddag tog imod Sønderbro Fight på hjemmebanen på Folevadsvej. Martin Kannegaards tropper skulle bruge endnu en sejr for at lægge pres på de to førerhold fra Sunred Beach og BK Fix, og det skulle også vise sig at blive en overkommelig opgave på eget græs.

BK Stefan – Sønderbro Fight  5-1 (3-0)
Morten Grubbe 25,´ 65
Emil Søgaard 40´
Kim ”Michi” Michelini 15,´ 83

Der var ikke andet end tilfredshed at spore hos de rødklædte fra BK Stefan, og med Sunred Beachs pointtab mod CBS Sport, så har BK Stefan nu muligheden for selv at afgøre deres skæbne i denne sæson. Alt skal sættes ind på at lukke hullet op til Sunred Beach og BK Fix.

Næste kamp spilles på lørdag d. 2. maj kl. 16.00 på Frederiksberg Stadion, hvor CBS Sport venter.

Læs mere på Boldklubben Stefans hjemmeside – Link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top