Babytræf på Staalvand
Familieskolen-01-17-15.jpg
Der er et hav af barnevogne uden for Staalvand én gang om måneden. Foto: Kaj Bonne
Det er lidt af et surrealistisk syn, hvis man kommer forbi Staalvand tirsdag formiddag én gang om måneden, for udenfor under markisen står på to sirlige rækker omkring 50 flotte limousinebarnevogne parkeret.

Indenfor er det Familieskolen der denne tirsdag har inviteret nybagte forældre til et foredrag om vuggestuestart samtidig med, at man kan få talt med andre forældre over en god Brunch.
-Der er propfyldt hver gang. Det foregår altid stille og roligt, selvom der er en masse babyer. Vi er velkomne på Staalvand, så her er der ingen der skal være bange for, at der er nogen, der bliver forarget over en amning, fortæller Dorte Hollbaum-Hansen, der står for Familieskolen og deres mange arrangementer. Familieskolen har 30 år på bagen. Her kan man tilmelde sig kurser, workshops for gravide og børnefamilier samt melde sig til babysvømning, fødselsforberedelse og efterfødsels gymnastik. -Vi holder det næste arrangement den 19. maj på Stålvand, og der kommer læge Henrik Thorup og fortæller om børn og spædbørns førstehjælp, fortæller Dorte Hollbaum-Hansen og tilføjer at man skal være hurtig, hvis man vil have en plads. Man kan tjekke på facebook og på familieskolen.dk

Familieskolen 02 17-15

De mange vedkommende foredrag for nybagte forældre er noget der trækker. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top