Årets håndværker kommer fra Brønshøj
rets-Entreprenør.jpg
Jetmir Jasari modtog den fornemme pris som Årets Entreprenør ved et stort arrangement i Cirkusbygningen. Jetmir Jasari flankeres her af Erik Finding og Klaus Malmgren. Foto: Presse
Årets Håndværker 2015 fundet, og i år blev det Jetmir Jasari J.A. Tegnestue & Entreprenør fra Brønshøj

Så er vinderne af de 14 kategorier ved awardshowet Årets Håndværker 2015 fundet, og i år blev det Jetmir Jasari J.A. Tegnestue & Entreprenør fra Brønshøj, der kunne bryste sig med den fornemme pris som årets Entreprenør

-Jeg er utrolig stolt og havde slet ikke forventet det. Jeg gik vist nærmest lidt i panik, indrømmer en stolt men udmyg Jetmir Jasari, der blandt andet vandt fordi, han laver store projekter med høj kvalitet og tilfredse kunder.

Nu håber jeg bare, at jeg får endnu flere glade kunder, fastslår Jetmir Jasari, der har sin forretning på Kabbelejevej 13. Jarl Friis-Mikkelsen var konferencier og styrede en propfyldt Cirkusbygning igennem aftenen, hvor 950 branchefolk blev underholdt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top