Weekend med engle og masser af kærlighed
krop-og-sjæl.jpg
Der var masser af behandlere og gæster, der ønskede behandling ved Krop og Sjæl Messen Foto: Christian Ove Carlsson
Der var alt fra, hypnose, reikihealing til koncert med Lars Muhl, da der i weekenden blev afholdt Krop og Sjæl Messen i Kulturhuset Pilegården.

Mange havde trodset det gode forårsvejr for at være sammen med andre i et åndeligt fælleskab og med alternative behandlinger.

Kit Benlolo er clairvoyant og havde utrolig travlt på sin stand hele weekenden. Kit er eksamineret clairvoyant med speciale i dyretelepati. Mange kom med problemer med deres kæledyr, men også andre havde brug for at få hjælp og vejledning med problemer i deres eget liv.

-Jeg er god til at “se” og aktivere talenter og ressourcer, som er slumrende i folk. Med udgangspunkt i folks talenter giver jeg et kærligt skub i den retning, fortalte Kit Benlolo, der også havde artiklens forfatter under sin kyndige vejledning, hvor hun kunne fortælle rammende ting, som hun på ingen måde kunne vide noget om på forhånd.

Mange har stor skepsis overfor den alternative verden, men ikke desto mindre var to af lokalområdets sognepræster Peter Nejsum fra Brønshøj Kirke og Nikolaj Hartung Kjærby fra Husum Kirke tilstede på messen.

-Det er vældig meningsfuldt at stå her. Mange har en anden forudsætning og en åbenhed for forbøn, og det har givet mange udviklende samtaler at stå her, fortalte Nikolaj Hartung Kjærby, der oplevede at folk gik fra messen med fornyet energi.

-Det har været berigende. Jeg har få en bedre forståelse for den alternative verden, tilføjede Peter Nejsum.

Det var da også en tilfreds arrangør, der kunne konstatere, at der havde været lidt under 500 gæster igennem messen og 39 stande med behandlere.

-Selvfølgelig kunne vi godt mærke, at søndag ikke var så godt besøgt på grund af vejret. Men alle har været glade – også behandlerene, så jeg kan konstatere, at det har været en stor succes. Vi har allerede booket op til næste års messe, fortalte Helle Spangerup, der er formand for foreningen CHEARTS.

kit benlolo

Kit Benlolo var en af de clairvoyanter, der havde travlt med at hjælpe både dyr og mennesker.. Foto Privat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top