Vi skal revidere planerne for fritidstilbud i København
Efter høringen om Fremtidens Fritidstilbud i København mener SF, at planerne skal revideres, og at parterne omkring hver skole skal inddrages igen. Der er kommet 666 svar fra institutioner, foreninger og enkeltpersoner på Børne- og Ungdomsforvaltningens høring. Det er uhyre positivt. Men mange høringssvar er kritiske over for de konkrete planer, og derfor må vi […]

Efter høringen om Fremtidens Fritidstilbud i København mener SF, at planerne skal revideres, og at parterne omkring hver skole skal inddrages igen.

Der er kommet 666 svar fra institutioner, foreninger og enkeltpersoner på Børne- og Ungdomsforvaltningens høring. Det er uhyre positivt. Men mange høringssvar er kritiske over for de konkrete planer, og derfor må vi revidere.

SF ønsker stærke, decentralt styrede institutioner. Derfor støtter vi, at der til hver folkeskole opbygges en samlet fritidsorganisation med én ledelse og én samlet økonomi. Vi tror, at den organisering bedst kan udvikle fritidspædagogikken og koordinere indsatsen med skolen, så skole og fritidsorganisation kan understøtte hinanden mest muligt. Der kan fortsat være små fritidshjemsenheder i København, men de skal være en del af helheden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top