Vi mangler indsamlere
folkekirkens-nødhjælp.jpg
Foto: Presse
Husum, Husumvold og Tingbjerg Sogne leder efter flere frivillige, der vil bruge tre timer på at samle ind til kvinder i verdens fattige lande ved Folkekirkens Nødhjælps årlige Sogneindsamling søndag d. 8. marts.

De fleste kvinder i Danmark tager deres lige ret for givet. Ret til uddannelse, ret til at stemme, ret til at tjene egne penge. I mange fattige lande er kvinders rettigheder også skrevet ind i grundloven. Alligevel er kvinders rettigheder ofte ikke eksisterende. Derfor indgår rettigheder og ligestilling mellem kønnene altid i Folkekirkens Nødhjælps arbejde. Folkekirkens Nødhjælp arbejder bl.a. med at motivere forældre til at undgå barneægteskaber, oplyse kvinder om deres rettigheder og uddanne kvinder, så de finder styrke og stemme i både familien og samfundet. “Vi håber, at flere melder sig som indsamlere for at være med til at støtte kvinder i verdens fattigste lande. For når man støtter en kvinde, støtter man en hel familie. Og når man uddanner en kvinde, uddanner man en hel familie”, siger indsamlingsleder Søren Wolle Nissen.

Meld dig som indsamler søndag d. 8. marts: I Husum Sogn begynder indsamlingen med en højmesse i Husum Kirke kl. 10.30, og man kan melde sig som indsamler hos indsamlingsleder Søren Wolle Nissen på tlf. 26936741 eller e-mail: wolle@fdf.dk. I Husumvold og Tingbjerg Sogne begynder indsamlingen med en højmesse i Husumvold Kirke kl. 10.00, og man kan melde sig som indsamler hos indsamlingsleder Birgit Jensen på tlf. 24279946 / 38289246 eller e-mail: bisejensen@gmail.com. Der vil på dagen være lidt at spise og drikke til indsamlerne. Du kan også melde dig som indsamler ved at sende en sms til 1277 og skrive TUR eller gå ind på BLIVINDSAMLER.DK

Jazzkoncert og sogneindsamling

Søndag d. 8. marts kl. 14 Jazztrioen TRIOPOL har valgt at støtte Sogneindsamling 2015 ved på dagen at give en jazzkoncert i Husumvold Kirke, hvor de spiller bossanova og blide jazzstandards. Der er fri entre, men alle opfordres til at lægge et bidrag i kirkebøsserne – pengene går ubeskåret til sogneindsamlingen. De tre musikere er Lasse Bengtsson, flygelhorn, Ole Hebsgaard Andersen, guitar og Peter Høvring, bas.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top