Vagtskifte i handelsforeningen
IMG_0348.jpg
Handelsforeningens nye formand, Ilja Søndergaard (tv) afløser Ulla Bille Christensen (th) som formand. Foto: ef
Ilja Søndergaard afløser Ulla Bille Christensen som formand for Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj, Husum og Tingbjerg

På handelsforeningens generalforsamling i sidste uge ønskede Ulla Bille Christensen fra KC Møbler at træde tilbage fra hvervet som formand efter at have været formand siden 2007. Ulla Bille Christensen blev første gang valgt til bestyrelsen i 2005, og hun har lige siden været særdeles aktiv i både handelsforeningen og bydelens liv i øvrigt. Hun har fx været den bærende kraft i de mange aktiviteter handelsforeningen gennem årene har gennemført i Brønshøj-Husum.
Den lokale handelsforening har omkring 70 medlemmer, og årets generalforsamling blev afholdt på Restaurant Bellahøj.
I sin beretning sagde Ulla Bille Christensen blandt andet, at det lokale handelsliv måtte forventes at komme under yderligere pres fra det store butikscenter, der i øjeblikket er under opførelse på den såkaldte DISA-grund i Herlev lige på den anden side af kommunegrænsen. – Det er mit håb, at også de yngre borgere i vores bydel vil værdsætte et lokalt aktivt handelsliv og handle lokalt, sagde Ulla Bille Christensen, der også opfordrede foreningens medlemmer til at arbejde for et øget medlemstal. Som ny formand blev Ilja Søndergaard fra Linde Apoteket på Frederikssundsvej valgt. Herudover består bestyrelsen efter generalforsamlingen af Maj-Britt Petersen fra City El-Service, Klaus Juhl fra Husum Glarmester, Tahira Ashraf fra Body&Fashion og Anette Møller fra Leg God.
Ilja Søndergaard takkede for valget som ny formand, og sagde at hun går til arbejdet med stor ydmyghed. – Jeg vil ikke lave det hele selv, ligesom Ulla Bille Christensen har gjort i mange år, men vil inddrage flere, så arbejdet i foreningen bliver bedre fordelt, sagde den nye formand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top