Stadion tabte og mistede førstepladsen
MG_7514.jpg

IF Stadion - Øresund 24-28

Stadion tabte vigtige point i topstriden Foto: Christian Ove Carlsson
Stadion - Øresund 24-28 (12-12)

If stadion tog her til aften  imod Øresund, hvor vigtige point om oprykning stod på spil, da team HK Køge i lørdags vandt deres udekamp over FIF og bragte sig på førstepladsen, dog for en kamp mere end IF Stadion.

Stadion kom skidt fra start og gæsterne virkede mere tændte end hjemmeholdet. Som halvlegen skred frem kom Stadion dog mere op på mærkerne og kunne gå til pausen med 12-12.

Totalt kollaps af hjemmeholdet er vist det der betegner anden halvleg bedst. 6 minutter gik der før at hjemmeholdet fik scoret, men da havde gæsterne allerede scoret 4 gange og efter 11 minutter havde gæsterne bragt sig foran med 5 mål (13-18). Gæsterne fra Øresund bragte sig på 14-21 efter 16 minutter og så var den kamp afgjort. Det virkede som om Stadion spillerne allerede tænkte på topbraget på lørdag imod Team HK Køge, og den går altså ikke imod et velspillende Øresund som fuldt fortjent vandt.

Stadion kan dog bringe sig til tops i tabellen igen, men det kræver en sejr på lørdag. Mød op og støt holdet i kampen om oprykning.

IF Stadion – Team HK Køge spilles lørdag den 14. marts klokken 14.30 i Bellahøj Hallen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top