Socialdemokraterne lover og skuffer
 Det er almindelig kendt, at der mangler parkeringspladser. Ligesom med vejret er der mange, der taler om det, men få, der gør noget ved det. De seneste uger har Socialdemokraterne her i avisen talt om parkeringspladser. Socialdemokraterne glemmer dog at fortælle, at de ikke har sat penge af til flere parkeringspladser. Det er derfor kækt […]

 Det er almindelig kendt, at der mangler parkeringspladser. Ligesom med vejret er der mange, der taler om det, men få, der gør noget ved det. De seneste uger har Socialdemokraterne her i avisen talt om parkeringspladser. Socialdemokraterne glemmer dog at fortælle, at de ikke har sat penge af til flere parkeringspladser. Det er derfor kækt af Socialdemokraterne at gå ud og love mere parkering, når de ikke har penge til at føre løfterne ud i virkeligheden.

Forskellige grundejere i København skylder 12.000 parkeringspladser. Dem har kommunen nedskrevet til 4.000 parkeringspladser. Samtidig har kommunen vedtaget, at grundejeren kun skal betale for halvdelen af udgiften til at opføre pladserne. Kommunen skal betale den anden halvdel. Kommunen har ikke sat penge af til at betale sin andel. Det betyder med andre ord, at der ikke kommer en eneste parkeringsplads ud af de 12.000 parkeringspladser, som København har til gode.

Vi konservative står gerne til rådighed, hvis Socialdemokraterne ønsker realitetsforhandlinger om at få lavet flere parkeringspladser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top