Slaget om mosen
Brønshøj har ikke fået den bedste start på foråret, hvor det i de tre første kampe, alle hjemme på Tingbjerg Idrætspark, er blevet til nederlag, men skærtorsdag d. 2. april kommer lokalrivalerne fra AB på besøg i hvad der noget klicheagtigt kan kaldes en seks-points-kamp, som meget gerne skulle ende med en sejr til hvepsene, så de kan holde kontakt til de øvrige hold.

AB har sagt farvel til et par vigtige spiller i vinterpausen, da først Younes Namli tog til Heerenveen i Holland og sidenhen skiftede Bjarke Jacobsen til divisionsrivalerne fra Vendsyssel. Uglerne har dog forsøgt at erstatte de to, og har bl.a. hentet Thiago Borges fra FC Vestsjælland på en lejeaftale samt tidligere Superliga-spiller Nicolai Høgh, som er hentet i Vålerenga fra Norge.

Sidste opgør mod AB blev spillet på Tingbjerg Idrætspark d. 4. oktober, og her kunne spillerne fejre sæsonens første sejr i 1. division, da Mikkel Nøhrs mål efter 24 minutter var nok til at give hvepsene en 1-0 sejr. AB pressede ellers på for en udligning i 2. halvleg, hvor Brønshøjs fokus var på det defensive. Brønshøj kom ellers frem til muligheder, via omstillinger, i 2. halvleg, men formåede ikke at lukke kampen. AB blev nærgående i kampens slutfase, hvilket var med til at gøre størstedelen af de lidt over 1.000 fremmødte et par år ældre, men hvepsene holdt stand og ved slutfløjt brød et jubelbrøl ud. Noget som gerne må gentages til kampen på skærtorsdag.

Vi byder AC Horsens’ spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Brønshøjs Trup er som følger:

1. Johan Gårdsvoll

16. Nicklas Dannevang

26. Christian Meisner

2. Oliver Fredsted

3. Jesper Fleckner

4. Lars Emil Juel Andersen

5. Mads Gabel

6. Sani Tahir

7. Jakob Andreasen

8. Aleksandar Lazarevic

9. Andreas Granskov

10. Mikkel Nøhr Christensen

11. Sebastian Lassen

12. Casper Henningsen

14. Sebastian Grubak Salomonsen

15. Anders Jansen

18. Jakob Skovengaard

19. Jabar Sharza

20. Oke Akpoveta

21. Kasper Sørensen

23. Martin Rasmussen

25. Malte Kiilerich Hansen

27. Svenn Crone

28. Mads Nielsen

30. Nuri Mustafi

AB’s trup er som følger:

1, Jannich Storch

2. Emil Farver

3. Jonas Troest

4. Thomas Will

5. Nicolai Høgh

6. Andreas Baes

7. Kristian Uth

8. Thiago Pinto Borges

9. Linus R. Olsson

10. Simon Bræmer

11. Emil Holten

13. Matti Olsen

14. Niclas Rohde

15. Rasmus Hansen

17. Kasper Kristensen

18. Oscar Tranberg

20. Jonas Henriksen

21. Andreas Moos

22. Patrick Lerager

23. Anders Hornbæk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top