Skidt sæsonstart for Hvepsene
MG_8043.jpg
Kæmpe klumpspil resulterede i Kjartan Henry Finnbogason scoring. Foto: Christian Ove Carlsson
417 frysende tilskuere var vidne til en meget underholdende første halvleg med Brønshøj som de klart farligste, selvom det var gæsterne fra Horsens, der var mest i boldbesiddelse

Brønshøj – AC Horsens 1-3 (1-1)

417 frysende tilskuere var vidne til en meget underholdende første halvleg med Brønshøj som de klart farligste, selvom det var gæsterne fra Horsens, der var mest i boldbesiddelse. Brønshøj kom allerede foran efter 9 minutter, og med scoringen begynder Oke Akpoveta for alvor at vise sit potentiale.  Kampen bølgede herefter frem og tilbage og synd for hjemmeholdet, at føringen ikke holdt længere.

Desværre for hjemmeholdet var det en yderst veloplagt islandsk Kjartan Henry Finnbogason, som i AC Horsens angrebet bragte balance i regnskabet blot 11 minutter senere, da han sendte bolden i nettet efter opspil af Thomas Kortegaard. Kort før pausen var Brønshøj tæt på at komme foran, men Mikkel Nøhr Christensens direkte frisparksforsøg røg tæt forbi det ene målhjørne.

Anden halvleg, som bød på blæst og slud, var blot 7 minutter gammel da gæsternes Kjartan Henry Finnbogason igen var på spil.  I et kæmpe klumpspil i Brønshøjs felt var det islændingen der blandt venner og fjender fik raget bolden til sig og bankede bolden i mål uden chance for Dannevang i målet. Blot 3 minutter senere fuldendte Kjartan Henry Finnbogason så sit hattrick, og så var det op ad bakke resten af kampen. Brønshøj forsøgte at svare igen, men uden held, og kampen sluttede 1-3 til gæsterne.

 

Efter kampen udtalte Brønshøjs træner Carit Falch:

”Vi starter kampen godt og kommer foran. Vi havde fint styr på kampen ud fra de aftaler vi havde lavet. Desværre får de bragt sig tilbage i kampen med en udligning for hurtigt og i 2.halvleg får vi selv den værst tænkelige start ved at lukke 2 mål ind på dødbolde. Det er ikke fordi vi ikke kommer ud til 2.halvleg, men vi dækker simpelthen dårligt op på 2 standard situationer. Det er en kæmpe mavepuster og derfra er det kraftigt opad bakke i en så chance-fattig kamp på en pløjemark. Det er klart kampene afgøres i felterne, men der er rigtig mange ting som fungerer for os og jeg kan som træner se forbedringer mange steder hele tiden. Så har jeg bare en grundlæggende tro på at marginalerne nok skal vende vores vej, når vi holder fast i fællesskabet og konceptet og arbejder stenhårdt. Det er ikke videnskab, så det skal nok komme.”

 

I næste runde skal Brønshøj på en svær udebaneopgave i Lyngby.

_MG_8001

Akpoveta (nr. 20) var manden bag Brønshøj enlige mål. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top