Silas Holst i Patrick Swayzes fodspor
silas-holst-og-mathilde-norholt.jpg
Silas Holst skal gøre den legendariske Patrick Swayze kunsten efter i rollen som dansetræner Johnny Castle, mens rollen som Frances "Baby" Houseman spilles af Mathilde Norholt. Foto: Foto: Miklos Szabo
Barselsorloven med datteren Maggie My, er overstået for danseren Silas Holst. Han danser det bedste han har lært i rollen som Johnny Castle i Dirty Dancing i Tivoli

Når Dirty Dancing– The Musical for første gang nogensinde bliver opført i Danmark bliver det med et stjernehold bestående af bl.a. Silas Holst, Mathilde Norholt, Robert Hansen, Laura Drasbæk og Karina Frimodt. Musicalen, der for længst har slået sig fast som et langtidsholdbart globalt fænomen, har været opført med succes overalt i verden, og nu opføres den for første gang i Danmark med The One and Only Company og Tivoli bag roret. Der var premiere i Tivolis Koncertsal i torsdags og musicalen spiller indtil den 30. april. Fra den 8. maj kan det jyske publikum glæde sig til at opleve den ikoniske forestilling, når den indtager Musikhuset Aarhus, hvor den spiller frem til den 31. maj. Dialogerne i forestillingen er på dansk, mens alle sange synges på engelsk.

Og for Silas Holst fra Brønshøj har det været noget nervepirrende at skulle gå i fodsporene på 80érnes kvindebedårer nr. 1 Patarick.

-Jeg stoppede med at se filmen for et halvt år siden, så jeg forsøger at gør ham til min egen. Det har været vigtigt for mig ikke bare at kopiere Swayze, fortæller Silas Holst, der ligesom sin hovedrolle Johnny Castle også er danselærer.

-Jeg kan godt nikke genkendende til mange af de sider, som Johnny har. Jeg kan også være en streng lærer. Dog ikke overfor mine små elever, forsikrer Silas Holst, der spiller overfor Mathilde Norholt, i rollen som hans elev ”Baby”.

Silas Holst bor i hus Brønshøj sammen med sin mand Johannes Nymark, datteren Maggie My og moderen til Maggie My, Louise Mahnkopf. Familien er lige nu aktuelle i serien ”Silas- mig, min mand og min kone” på Kanal 4, hvor de fortæller om deres regnbuefamilie.

TOOC, Dirty Dancing 03/2014

Jeg har hele tiden tænkt, at det ville blive ret nemt, men da jeg så begyndte at øve, tænkte jeg “Det her bliver det sværeste, jeg nogensinde har gjort! Foto: Miklos Szabo

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top