Shane C. Kenny
MG_24191.jpg
Shane C. Kenny passerer målstregen i Degnemoseløbet sidste år i tiden 26:35 Foto: Christian Ove Carlsson
47 år - Nationalitet: Irland Løberekorder: 10 km: 36.41 min (2014) ½ Marathon: 1:22:09(2014) Marathon: 2.58 timer (2013)

Fælles stolthed Shane har været medlem i Degenmoseløberen i et år, hvor han flyttede fra en større klub. Det var hans makker Sara Erbs Ledet, som oprindeligt fik ham med til træning. Det som Shane er faldet for i Degnemoseløberen er den tætte samhørighed og kammeratskabet som hersker i klubben – en følelse af fællesskab hvor der er højt til loftet, og alle er accepteret. Der hersker en fælles stolthed i klubben, som er speciel, når der stilles op til løb i de røde klubtrøjer. Klubben dækker alle aldersgrupper, dog kunne de godt bruge flere unge mennesker.

Struktureret træning Shane fortæller at: – I flere år har jeg haft daglige løbeture, nogle korte og nogle lange. Det var først, da jeg satte mig sammen med Degnemoseløberens Coach Carsten Renneberg sidste år, at jeg fik ordentlig struktur på min træning. Han har flere gange lavet afvekslende programmer til mig op til maraton. Mest af alt sætter jeg pris på den løbende vejledning, sparring og fifs. Jeg kan f.eks. have en tendens til at være lidt fandenivoldsk mht. løb – f.eks. for hårdt to dage i træk eller løbe for langt hvor Carsten holder mig på “rette spor”.

Den bedste løbeoplevelse Som udgangspunkt er min bedste løbeoplevelse det jeg endnu ikke har løbet, da det er det som giver mig blod på tanden, fortæller Shane. – Jeg vil dog gerne specielt fremhæve Dublin Marathon 2014. Vi var fem “Degnemoseløbere” som sammen med vores Coach Carsten, tog vores kærester i hånden og afholdt en herlig weekend sammen omkring løbet. Oplevelsesmæssigt har jeg meget fokus på, hvordan det bliver at løbe Palestine maraton på Vestbredden i slut marts. Præstationsmæssigt sigter jeg mod Copenhagen til maj og Berlin til september.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top