Serviceforringelse til husejerne
  I øjeblikket behandles politisk på Københavns Rådhus et forslag til nyt regulativ for husholdningsaffald m.m., og i den forbindelse er det blevet klart, at politikerne i København ved fastsættelsen af takster på området har gennemført en markant serviceforringelse for husejerne. Tidligere har husejerne kunnet få stillet en container til gratis rådighed til større mængder […]

 

I øjeblikket behandles politisk på Københavns Rådhus et forslag til nyt regulativ for husholdningsaffald m.m., og i den forbindelse er det blevet klart, at politikerne i København ved fastsættelsen af takster på området har gennemført en markant serviceforringelse for husejerne. Tidligere har husejerne kunnet få stillet en container til gratis rådighed til større mængder haveaffald, men fra 1. januar i år koster det 1.450 kr. En oplysning som kommunen ikke har fundet det umagen værd at orientere husejerne om – på trods af en nyligt husstandsomdelt flot folder om affald.

Under den politiske behandling af regulativet er det i øvrigt kommet frem, at der bør ske en præcisering af at lejlighedsvis ekstra affald medtages uden ekstra udgifter for borgeren samt en præcisering af, at skraldemanen skal aflevere beholderen samme sted som den blev hentet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top