Seriefodbolden starter i weekenden
Serie 1: Husum Efter en lang vinterpause er det nu igen tid til at serieholdene kommer på græs. I serie 1 har Husum overvintret solidt på førstepladsen med 6 point ned til Sundby på 2. pladsen. Første kamp bliver på udebane imod Vigerslev på lørdag. Vigerslev ligger næstsidst i tabellen, så på papiret kunne det […]

Serie 1: Husum

Efter en lang vinterpause er det nu igen tid til at serieholdene kommer på græs. I serie 1 har Husum overvintret solidt på førstepladsen med 6 point ned til Sundby på 2. pladsen. Første kamp bliver på udebane imod Vigerslev på lørdag. Vigerslev ligger næstsidst i tabellen, så på papiret kunne det ikke være en bedre modstander, men første kamp efter en lang pause er altid svær.

 

Serie 2: Fix og Stefan

Begge hold har imponeret i efteråret og ligger henholdsvis nummer 1 og 2 inden forårets kampe. Fix lægger ud med ude at møde Viktoria på lørdag klokken 11.15 og Stefan tager søndag hjemme imod JIF Hakoah klokken 13:30 (Kunstbanen, Grøndalscenteret)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top