Sæt skatten ned
Københavns Kommune har i 2014 indkrævet en lille mia. kr. mere i skat, end det har været muligt at bruge. Eller over 3.000 kr. pr. husstand i Københavns Kommune. Det synes jeg viser med al tydelighed, at skatten skal sættes ned. For det aktuelle flertal på Rådhusets er det desværre utænkeligt at sætte skatten ned. […]

Københavns Kommune har i 2014 indkrævet en lille mia. kr. mere i skat, end det har været muligt at bruge. Eller over 3.000 kr. pr. husstand i Københavns Kommune. Det synes jeg viser med al tydelighed, at skatten skal sættes ned.

For det aktuelle flertal på Rådhusets er det desværre utænkeligt at sætte skatten ned. Tværtimod kan man altid finde på nye projekter at kaste skatteydernes penge efter. Så op til påske sidder flertallet på rådhuset og tænker så det knager for at finde på noget at bruge den ekstra 1 mia. kr. på. Det er det, der på rådhus-sprog kaldes “overførselssagen”.

Det forventes, at man vil bruge en stor del af pengene på flere almene boliger. Man tager altså skattekroner fra os alle sammen og bruger dem til at bygge billige boliger, som man begunstiger en lille gruppe borgere med. I Liberal Alliance ser vi hellere, at familierne og virksomhederne i København får lov at beholde flere af deres penge selv. Borgere og virksomheder er med afstand bedre til at forvalte deres egne penge, end politikerne inde bag rådhusets tykke mure.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top