Riiset sang foråret ind
Riiset.jpg
Foto: Privat
Den integrerede institution Riiset på Bellahøjvej 46 afholdt i sidste uge en forårskoncert for forældre og søskende.

Institutionen har en udflytterbørnehave med 55 børn, som hver dag kører til Fredensborg tæt på Fredensborg slot. Her har det et fantastisk udeareal, men cykler, mooncar og trampolin, men i de sidste måneder har udflytterbørnene også arbejdet på at lave en koncert inspireret af de omgivelser, de til daglig færdes i. Derfor blev der og øvet intenst, både når børnene sad i gyngerne, klatrede i træerne og ikke mindst i bussen frem og tilbage mellem Brønshøj og Fredensborg.

Det blev en helt forrygende eftermiddag med masser af sang, musik og stolte børn og forældre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top