Pizzaildsjælen
Pizzaria-Glumsøvej-11-15.jpg
I februar åbnede Francesco et ægte italiensk pizzeria og bageri i Brønshøj Foto: Kaj Bonne
Det nyåbnede italienske pizzeria Mamemi lever op til smagen af Italien

I februar åbnede Francesco fra Italien et lille pizzeria i Brønshøj og kunderne er ellevilde.

”Kunderne kommer tilbage og fortæller, at de har savnet et ægte pizzeria,” fortæller Francesco. Lige så længe Francesco kan huske, har han haft passion for pizzaer. I mange år rejste han rundt i Europa og arbejde på forskellige velrenommerede pizzarestauranter. Turen rundt i Europa bragte ham til Danmark, hvor han i et års tid arbejdede sammen med den anerkendte kok Claus Meyer. Det gav ham lysten til at lave sit eget sted. Det perfekte pizzeria i Brønshøj.

”Jeg har skabt et ægte italiensk pizzeria. Et sted, hvor alt er ægte italiensk – også smagen. Jeg har smagt mange dårlige pizzaer rundt omkring, og det har givet mig lysten til at lave det perfekte sted,” fortæller Francesco.

Pizzeriaet på Glumsøvej 44 emmer af Italien og der dufter af hjemmebagt brød i det lille lokale. Pizzeriaet fungerer nemlig også som bageri, hvor Francesco hver morgen bager italienske brød.

”Jeg laver alt fra bunden og alt er økologisk. Derudover er alle mine råvarer fra Italien, og jeg bruger italienske opskrifter på alt,” fortæller Francesco, der fortæller at en god pizza er kendetegnet ved at være sprød. Og så skal den ikke føles tung i maven, når man har spist.

”I Italien spiser man ikke pizza med skinke og ananas. Det er ikke italiensk,” griner Francesco og viser menukortet frem. Der er mange spændende variationer og favoritten er med svampe eller ægte parmaskinke.

 

Du finder Pizzeria Mamemi på Glumsøvej 44 i Brønshøj.

Følg med på Facebook på www.facebook.com/pizzeriamamemi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top