Nyt malerfirma har alle løsninger på tapetet
Maler-10-15.jpg
Thomas Christensen har ansat vennen Johnny Vogel som butiksmedarbejder. De to har lært hinanden gennem musikken. Foto: Kaj Bonne
Efter nytår åbnede Thomas Christensen Malerfirmaet Røndal Christensen på Frederikssundsvej 303, og han håber at kunne hjælpe en masse beboere og erhvervsvirksomheder i lokalområdet.

“Vi laver både de store omfattende løsninger, hvor vi laver alt fra A til Z, og så de mindre opgaver, hvor vi bare rådgiver folk, så de selv kan klare opgaven. Nogle har brug for god rådgivning om maling, så de kan klare opgaven selv, nogle bruger os til det grove arbejde med tapet og spartling, hvorefter de maler selv, og andre hyrer os til at gøre det hele. Det er meget forskelligt, ” forklarer Thomas Christensen. Han tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov og sammensætter opgaven efter det.

I butikken på Frederikssundsvej er der lagersalg af Beck og Jørgensen produkter. Kvalitetsmaling til billige priser. Og udover de prisvenlige kvalitetsprodukter, kan kunderne leje forskellige maskiner for eksempel; slibemaskiner, tapetborde eller tapetafrensere.

“Vores maling svarer til kvaliteten på Flüggers produkter, som de fleste kender, og fordi jeg køber store partier hjem, kan jeg sælge det billigere end andre steder. Det kommer kunderne til gode,” forklarer Thomas Christensen, der har mange års erfaring som maler. Han har været selvstændig siden 1998, hvor han indtil 2010 havde virksomhed på Østerbro.

“Kunderne kan også få tonet malingen i lige præcis den farve, de ønsker. De skal bare komme forbi med en farvekode. Det vigtigste for mig er, at hjælpe kunden med at få det bedste resultat hver gang,” fortæller Thomas Christensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top