Ny skoleleder på Bellahøj Skole
Bellahøj-Skole-02-10-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
- Tusind tak for en fantastisk velkomst, sagde Lise Velin ved den festlige indsættelse mandag morgen.

Den officielle indsættelse af Lise Velin som ny skoleleder på Bellahøj Skole finder sted i dag, men allerede i går mandag blev hun modtaget af elever og personale, der på festlig vis bød velkommen til skolelederen, der efterfølger Jørgen Rosenkrantz-Theil, som er gået på pension efter 9 år som en populær leder af Bellahøj Skole – Københavns Idrætsskole.

Det er tradition på de københavnske folkeskoler, at nye skoleledere afhentes på bopælen og følges eller transporteres til deres nye skole. Det var også tilfældet med Lise Velin, der mandag morgen blev afhentet på sin adresse i Søborg og med ledsagelse cyklede til skolen, hvor de forventningsfulde elever stod parat til en modtagelse, der næsten var en kongelig værdig. De mindste elever dannede flagallé op til skolens hovedindgang, og inde i aulaen var der fyldt med elever og personale og svingende dannebrogsflag

Lise Velin sagde i sin tale til eleverne blandt andet, at hun lægger vægt på, at de skal blive glade og lykkelige mennesker, og at hun går op i, at der skal herske en god stemning på skolen. – For at blive glad og lykkelig, skal man gøre noget ud af sin skole – både i fagene, men også være god til samarbejde, være gode ved hinanden, tale ordentligt, komme til tiden og være ja-siger.

Lise Velin kommer fra en stilling som souschef på Katrinedals Skole i Vanløse.

Bellahøj Skole 01 10-15

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top