Ny præst i Bellahøj Kirke
Louise1.jpg
Louise G. Miskow. Foto: Foto: Charlotte M. Rasmussen
Louise G. Miskow indsættes som ny sognepræst ved gudstjenesten skærtorsdag den 2. april.

Louise G. Miskow er 32 år og blev færdig på teologistudiet i januar 2012. Stillingen i Bellahøj Kirke er hendes første, og hun er utrolig taknemmelig over at få lov til at blive en del af det garvede præsteteam og det rare miljø, som hun har oplevet i kirken.

– De eksistentielle spørgsmål som livet fører med sig, har altid fyldt meget i min tilværelse. Overvejelserne over tilværelsen blev ikke færre af, at jeg efter gymnasiet boede et år i Paris. Her lærte jeg at stå på egne ben og mødte mange spændende mennesker. Det var derfor nærliggende for mig efter min hjemkomst at starte på teologistudiet i 2005, fortæller Louise G. Miskow.

Glæder sig til at være præst på Bellahøj

– Mine interesser inden for teologien blev hurtigt det filosofiske, det eksistentielle og det samfundsrelaterede, hvilket afspejles både i mit bachelorprojekt og mit speciale. Min bachelor handlede om folkekirkens forhold til jøder og antisemitisme i årene 1933-1945 og mit speciale var en etisk analyse og diskussion af drabsforbuddet i forbindelse med aktiv dødshjælp og abort, siger Louise G. Miskow, og tilføjer at hun glæder sig meget til at være præst på Bellahøj.

Louise G. Miskow bor på Frederiksberg med min kæreste Jakob, der er uddannet klassisk sanger, og tvillingerne Caja og Ludvig på snart 2 ½ år. EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top