Ny forpagter i caféen i Pilegården
 Med udgangen af februar stoppede Café Glad som forpagter af caféen i Kulturhuset Pilegården, og allerede den 1. marts startede Linda Fagerstrøm som ny forpagter, og samtidig skiftede caféen navn til Café Pilen. Linda Fagerstrøm er i forvejen godt kendt med Pilegården og mange brugere af kulturhuset, da hun var tilknyttet køkkenet før bortforpagtningen.

 Med udgangen af februar stoppede Café Glad som forpagter af caféen i Kulturhuset Pilegården, og allerede den 1. marts startede Linda Fagerstrøm som ny forpagter, og samtidig skiftede caféen navn til Café Pilen. Linda Fagerstrøm er i forvejen godt kendt med Pilegården og mange brugere af kulturhuset, da hun var tilknyttet køkkenet før bortforpagtningen.

2 kommentarer om “Ny forpagter i caféen i Pilegården”

  1. Vil hjælp med Ansøgning om job kom med svar

  2. Skal Til salg Pilegården kom med var Alle Dusør 3000 kr kom med Kontakt Til Kulturhuset Pilegården Lukker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top