Natteravnene søger frivillige
Natteravn.jpg
Natteravnene søger frivillige

I år fylder natteravnene i Brønshøj 6 år og er fortsat på gaden 3-4 gange om ugen á 2 timer og derudover til diverse bydelsarrangementer som fx fastelavn, juletræstænding, julemarchen, sommerfesten, By Night mm.
– Vi er imidlertid ikke så mange mere, ca. 15-18, der er aktive, så vi vil rigtig gerne kontaktes af nogle, der måtte have lyst til at gå på gaden 1-2 gange om måneden. Vi går altid tre sammen, nogle dage kl. 16-18, andre 19-21, kun i sjældne tilfælde senere, fortæller Ida Sloth Bonnevie, der har været Natteravn i Brønshøj gennem en årrække. – Interesserede kan kontakte vores formand, Mogens Nord-Larsen, på tlf. 38 28 64 16.
– Vi vil i de kommende måneder være at finde på Brønshøj Torv en halv times tid hver onsdag og torsdag, ca. kl. 16-16.30 og onsdag den 6. maj, kl. 16-18 har vi valgt at fejre fødselsdagen, som vi har fået tilskud til fra Lokaludvalget, på torvet og serverer kaffe og lagkage fra Kirstens Konditori til alle, der kommer forbi, slutter Ida Sloth Bonnevie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top