Movia stopper ikke salget af kontantbilletter i 5A
 Danmarks Radio har oplyst, at Movia vil stoppe salget af kontantbilletter i buslinje 5A. Det er ikke korrekt. Movia besluttede i januar 2015 at fastholde kontantbilletsalget i linje 5A. Beslutningen tager højde for, at en del passagerer stadig er afhængige af at kunne købe kontantbillet hos chaufføren. Samtidig er salget af kontantbilletter i linje 5A […]

 Danmarks Radio har oplyst, at Movia vil stoppe salget af kontantbilletter i buslinje 5A. Det er ikke korrekt. Movia besluttede i januar 2015 at fastholde kontantbilletsalget i linje 5A. Beslutningen tager højde for, at en del passagerer stadig er afhængige af at kunne købe kontantbillet hos chaufføren. Samtidig er salget af kontantbilletter i linje 5A beskedent, og salg af kontantbilletter hæmmer således ikke fremkommeligheden. Det er korrekt, at Movia har undersøgt, om det ville være en god ide at udfase kontantbilletten, men dette har Movia vurderet ikke var tilfældet, og tankerne om en såkaldt pengeløs buslinje 5A er derfor skrinlagt. Linje 5A er Nordens største buslinje og havde 20.102.081 passagerer i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top