Moseløb med start ved Brønshøj Kirke
Moseløb-billede.jpg
Fra Moseløbet sidste år. Foto: Privat
Moseløbet er et hyggeligt motionsløb, som blev afholdt for første gang sidste år og i maj gentages successen, som udover at være et løb også er en lokal begivenhed for store og små. – Vi var ovenud tilfredse med sidste års løb og har glædet os rigtig meget til at komme i gang med planlægningen […]

Moseløbet er et hyggeligt motionsløb, som blev afholdt for første gang sidste år og i maj gentages successen, som udover at være et løb også er en lokal begivenhed for store og små. – Vi var ovenud tilfredse med sidste års løb og har glædet os rigtig meget til at komme i gang med planlægningen af Moseløbet 2015, som afholdes søndag den 31. maj, kl. 12. Vi er i fuld gang og håber, at vi i år kan lokke endnu flere til, så vi får skabt en lille folkefest i vores dejlige bydel, siger arrangørerne bag Moseløbet.

Moseløbet sættes i gang ved Brønshøj Kirke og ruterne er på 5 og 10 km rundt i Utterslev Mose. Arrangørerne tilbyder en særlig rabatpris, hvis man tilmelder sig inden 1. april på 120 kr. for voksne og 65 kr. for børn i alderen 6-14 år. Tilmeldingen foregår via moseloebet.dk eller på facebook. Som noget nyt i år kan man ved tilmeldingen tilkøbe en t-shirt med Moseløbets logo samt en sandwich til fortæring efter løbet.
Arrangørerne bag Moseløbet hører meget gerne fra sponsorer eller andre lokale kræfter, der har lyst til at være med, så der kan skabes en festlig ramme omkring en hyggelig Brønshøj-begivenhed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top