Møde i Lokaludvalget på torsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 19. marts, kl. 18.30 i Kulturhuset Pilegården. På mødet skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 17 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til indstiftelse af en ny Bydelspris i stedet for den nuværende Kulturpris. Baggrunden for forslaget er et ønske om, også at […]

Brønshøj-Husum Lokaludvalg holder sit næste ordinære møde torsdag den 19. marts, kl. 18.30 i Kulturhuset Pilegården. På mødet skal Lokaludvalget behandle ikke mindre end 17 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til indstiftelse af en ny Bydelspris i stedet for den nuværende Kulturpris. Baggrunden for forslaget er et ønske om, også at kunne hædre lokale bemærkelsesværdige indsatser på andre områder end det kulturelle. Mødet indledes traditionen tro med “Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller spørgsmål til Lokaludvalget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top