”MGP-ungerne”
Dansepiger-05-15.jpg
Klara og Juliane Foto: Kaj Bonne
Tyran, Juliane og Klara fra Brønshøj giver den fortsat gas, på scener rundt omkring i landet

Tyran, Juliane og Klara fra Brønshøj giver den fortsat gas, på scener rundt omkring i landet.Efter at konfetti og stjernestøv har lagt sig ovenpå MGP 2015 i Gigantium, Ålborg, melder hverdagen sig atter for Tyrhan, Juliane og Klara.

Skole og fritidsinteresser genoptages, men der bliver også afsat tid til at skrive nye sangnumre i Livsbanen, og til at optræde, sammen med de andre MGP’ere.

I går underholdt de sammen med TOP 3 på Torvet i City 2. for omkring 2500 mennesker og ingen gik forgæves, da der blev delt High-five og autografer ud. Næste gang de optræder er til påske, på BAKKEN og så er der Galla koncerter i Vanløse hallen d.11/4. DB

MGP 02 04-15

Tyran. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top