Mange boliger i Tingbjerg skal renoveres
I løbet af de kommende år bliver mange boliger i Tingbjerg renoveret med blandt andet nye vinduer og døre samt en isolering, der ikke var standarden, da ejendommene blev opført i 1950-70´erne

I løbet af de kommende år bliver mange boliger i Tingbjerg renoveret med blandt andet nye vinduer og døre samt en isolering, der ikke var standarden, da ejendommene blev opført i 1950-70´erne. Kolde vægge har blandt andet givet problemer med fugt og skimmelsvamp, især i lejligheder der vender ud mod gavlene. Disse lejligheder får derfor også nye køkkener og nyt badeværelse. Endvidere vil stuelejlighederne i de berørte ejendomme få direkte adgang til de grønne områder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top