Mandfolkepræstation af Brønshøj gav forårets første point
MG_9973.jpg
Mikkel Nøhr Christensen var en evig trussel imod Lyngbys forsvar. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj leverede en fantastisk flot præstation mod topholdet fra Lyngby, og viste endnu engang at holdet har et stort potentiale, som dog ikke afspejler sig i tabellen endnu

Lyngby – Brønshøj 0-0 (0-0)

 

Brønshøj leverede en fantastisk flot præstation mod topholdet fra Lyngby, og viste endnu engang at holdet har et stort potentiale, som dog ikke afspejler sig i tabellen endnu. Det skal nok komme i løbet af foråret. Lyngby lagde ud med et voldsomt pres og virkede meget opsatte på at tromle gæsterne ned fra starten. Brønshøj blev presset helt i bund, men presset forsvandt langsomt som halvlegen skred frem, og efter en halv time havde Brønshøj kontrol over kampen, selvom Lyngby var mest i boldbesiddelse. Brønshøjs Oke Akpoveta havde halvlegens største chance efter 14 minutter, men frispilningen af Mikkel Nøhr Christensen blev skudt langt over mål.

Brønshøj leverede en meget flot disciplineret halvleg og kunne helt fortjent gå til pausen med den bedste smag i munden. I anden halvleg startede Lyngby igen aggressivt og pressede langt oppe på banen, men igen fik Brønshøj styr på kampen indtil kræfterne begyndte at slippe op efter 70 minutter. Lyngby satte sig herefter tungt på kampen de sidste 20 minutter, men blev aldrig rigtig farlige. Dannevang i Brønshøj målet viste endnu engang stor klasse og holdt godt styr på forsvaret.

 

Nu venter der så et lokalopgør i påsken, hvor Uglerne (AB) kommer på besøg torsdag den 2. april klokken 13.00

 

Udtalelse fra Brønshøjs træner Carit Falch:

“Jeg vil gerne udnytte muligheden for rose mine spillere til skyerne. Det var en mandfolkeindsats af en anden verden. Taktisk kunne jeg glæde mig over, at vi var i kontrol defensivt, og at vi offensivt både fik angrebet og sat spillet i perioder. Selvfølgelig vil vi gerne skabe endnu mere, men vi skal også have respekt for en meget dygtig modstander på udebane, og at vi holder dem på halvanden chance er en stor defensiv præstation. Vi fandt tilbage til vores fundament i denne kamp, og fik vist hinanden hvad vi lige havde brug for at mærke igen: Vi er dygtige, og når vi står sammen som hold, så kan vi være med mod alle hold i rækken. Der venter mange flere point forude, hvis vi alle, i samarbejde med vores fans, bevarer optimismen og støtten til hinanden, uanset hvor stærkt modvinden blæser. Stor tak til vores super fans på lægterne!

_MG_0004

Brønshøj træner Carit Falch & Co. fik forårets første point. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top