Lys på ”Horisonten”
Med-lys.jpg
En mindre del af det oplyste kunstværk i tunnelen ved Bispeengen. Foto: ARC
Torsdag i sidste uge holdt Bispeengen Genbrugsplads fernisering for det fælles kunstværk af lysarkitektur og maleri, ’Horisonten’, der er Danmarks største dobbelte tunnelmaleri på 1000 kvadratmeter. Maleri blev malet af kunstnergruppen Graffland i 2013, og nu har lysarkitekt Gunver Hansen sat lys på maleriet, der kan ses i tunnelen på vej ind til genbrugsstationen. Maleriets […]

Torsdag i sidste uge holdt Bispeengen Genbrugsplads fernisering for det fælles kunstværk af lysarkitektur og maleri, ’Horisonten’, der er Danmarks største dobbelte tunnelmaleri på 1000 kvadratmeter. Maleri blev malet af kunstnergruppen Graffland i 2013, og nu har lysarkitekt Gunver Hansen sat lys på maleriet, der kan ses i tunnelen på vej ind til genbrugsstationen.
Maleriets karakter og dybde giver tunnelen rummelighed med den malede horisont på begge vægge som kontrast til tunnelens smalle og langstrakte rum. Adgang til genbrugsstationen sker gennem tunnelen og gør køreturen til en oplevelse og refererer samtidig til stedets fortid som et fristed til skatermiljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top