Linda tilbage i Pilegården
IMG_0345.jpg
Linda Fagerstrøm bag disken i Café Pilen. Foto: ef
Efter tre års pause står Linda Fagerstrøm igen bag disken og i køkkenet i caféen i det lokale kulturhus på Brønshøjvej.

Caféen i Kulturhuset Pilegården har fra 1. marts fået ny forpagter, efter at caféens drift har været i udbud. Den tidligere forpagter, der overtog driften i 2012 og drev caféen under navnet Café Glad, ønskede at stoppe, da økonomien havde svært ved at hænge sammen. Den nye forpagter er en gammel kending af huset og dets brugere, nemlig Linda Fagerstrøm, der i mange år var tilknyttet caféen indtil 2012, hvor hun blev selvstændig forpagter af køkkenfunktionen i en loge i Bagsværd med selskaber og catering.

Café Pilen

Det er ikke kun mange af kulturhusets faste brugere, der glæder sig over, at Linda Fagerstrøm er kommet tilbage. – Jeg er rigtig glad for at komme tilbage til Pilegården, og jeg brænder for at lave god mad til gæsterne, fortæller Linda Fagerstrøm. – Jeg vil ændre lidt på nogle ting i caféen. For det første skifter vi navn til Café Pilen, og vi har ændret på åbningstiderne, så der nu er åbent alle hverdage kl. 10-16 samt ved arrangementer i Pilegården, dog holder vi åbent om onsdagen til kl. 22, hvor der serveres dagens ret til 69 kr.
– Priserne på nogle varer også sat lidt ned, og der er ændret lidt på det, vi tilbyder gæsterne. Det bliver mest smørrebrød, kage samt en let lun ret, slutter Linda Fagerstrøm, der holder åbningsreception torsdag den 26. marts, kl. 14-17.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top