Kunden skal være glad
Frisør-Utterslev-Torv-12-151.jpg
Frisørsalonen CUT 4 YOU på Utterslev Torv tilbyder også tyrkisk barbering Foto: Kaj Bonne
Ny frisør på Utterslev Torv

For fem måneder siden åbnede frisørsalonen CUT 4 YOU på Utterslev Torv 20, og det er gået godt.

-Jeg har fået flere og flere kunder, selvom det tager noget tid at bygge op. De kommer igen, og anbefaler stedet til andre, fortæller Gulseren, der ejer frisørsalonen og står der hver dag alene. Frisørsalonen er en traditionel frisør med klip, farve og hårvask, og Gulseren har mange års erfaring.

-Jeg har haft en frisørsalon på Amager sammen med min mand, men jeg trængte til at have helt min egen. Og det er jeg glad for.

Gulseren lægger vægt de gode resultater for kunden.

-Det er altafgørende, at kunden går herfra og er glad. Jeg bruger meget tid på, at tale med kunderne om, hvad de ønsker, og hvad der vil give det bedste resultat, fortæller Gulseren. Hun nævner tillid, tryghed, god service og kommunikation som nøgleord.

-Man kan få klip og farvninger hos alle frisører. Det der gør forskellen, er hvordan frisøren forstår én og skaber det resultat man ønsker, forklarer Gulseren og tilføjer, at det skal være en god oplevelse at gå til frisør.

-Det kan være svært at gå til en ny frisør og lægge sit hår i nye hænder. Det skal man have respekt for som frisør.

CUT 4 YOU, Utterslev Torv 20, 2400 NV

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top