Kulturprisen ændres til Bydelsprisen
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har besluttet at fortsætte med at uddele en årlig pris til personer, grupper eller foreninger m.m., der gør en særlig indsats i bydelen

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har besluttet at fortsætte med at uddele en årlig pris til personer, grupper eller foreninger m.m., der gør en særlig indsats i bydelen. I 2010 indstiftede Lokaludvalget Kulturprisen, der blev uddelt på 2700Kulturdag på Brønshøj Torv, og udover æren var på 10.000 kr.
Lokaludvalget ønsker nu, at prisen skal gøres endnu bredere, og at navnet ændres til Bydelsprisen, der skal kunne gives for en særlig indsats for at fremme udviklingen et godt og levende miljø for borgerne i Brønshøj-Husum og for at have taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelse og udvikling af det fysiske miljø og/eller det sociale og kulturelle liv i bydelen og dermed bidraget til at gøre vort lokalområde kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.
Den 1. maj er sidste frist for indstillinger til Bydelsprisen, der uddeles i forbindelse med Kulturdagen den 13. juni.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top