Køge snuppede den direkte oprykningsplads til 1. division
MG_7617.jpg
Slukørede spillere fra IF Stadion måtte se sig besejret af et yderst velspillende Team HK Køge hold Foto: Christian Ove Carlsson
Efter en meget lige start på kampen hvor begge hold fulgtes ad, var det team Køge der gik til pausen med en føring på 4 mål

IF Stadion – Team HK Køge 23-27 (10-14)

 

Efter en meget lige start på kampen hvor begge hold fulgtes ad, var det team Køge der gik til pausen med en føring på 4 mål. Gæsterne lagde bedst ud, men stille og roligt fik IF Stadion bedre fat og efter 16 minutters spil kom Stadion foran for første gang i kampen. Desværre også sidste gang. 6 minutter før pausen var stillingen 9-9, men så gik Stadion kolde og gæsterne kunne gå til pausen med 10-14.

 

Efter pausen skete der det samme som i sidste runde, hvor Øresund var på besøg. Stadion blev løbet over ende af et meget velspillende Køge hold og først imod slutningen af kampen, hvor Køge slækkede lidt på koncentrationen, kom Stadion mere med i kampen. En helt igennem fortjent sejr til gæsterne fra Køge, som nu er sikker på oprykning til 1. division. Stadion er dog sikker på at komme i playoff spillet, da nærmeste konkurrent Hvidovre tabte ude til Holte med 28 – 26.

_MG_7561

Fantastisk opbakning i Bellahøj Hallen hvor mere en 400 tilskuere så hjemmeholdet kæmpe om direkte oprykning til 1. division. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top