Kampen om en plads i 1. division
Lørdag den 14. marts byder håndboldklubben IF Stadion velkommen til Køge til den direkte kamp om en plads i næste års landsdækkende 1 division

– Køge har som os selv kun tabt 2 kampe og spillet 1 kamp uafgjort. Køge er et godt defensivt hold, med masser af fysik og en rigtig god kontrafase. Vi skal derfor være meget opmærksomme på at komme til de rigtige chancer, samt sikre retur løb. Deres største profiler er deres playmaker Brian Ankersen, deres stregspiller Nicklas Møller, forsvarsstyrmanden Claus Hansen og Jakob Hviid i målet, siger Stadions træner Thomas Schou

Han forventer, at det bliver en meget fysisk kamp og tør ikke garantere for kønt håndboldspil. – Jeg tør dog garantere intensitet, fight og masser af vilje, samt en spændende kamp, hvor dem der først får styr på basis og ikke mindst nerverne, sikkert vil løbe af med sejren, tilføjer han.

Stadion er lige nu uden skader og kan mønstre nytilkomne Morten Bjerregaard (tidl. nr. 3 på topscorerlisten i 1. div.) og tilbagevendte Patrick Hansen, som kan sikre bredden i truppen.

Der er således lagt op til et brag af en kamp i Bellahøjhallen lørdag den 14 marts, kl. 14.30.

 

Det bliver ikke kedeligt

– Det er jo sådanne kampe, som vi alle elsker. Der bliver sikkert fuldt hus i Bellahøjhallen, så jeg vil anbefale folk at møde i god tid, lyder det fra formanden for IF Stadion, Allan Juhl Jensen. – Vi forsøger at give den lidt ekstra. Vi åbner en bod, så man kan forsyne sig lidt med lidt til ganen, og så sælger vi kage, som Kirstens Konditori har sponseret. Der vil blive salg af lodder, og så kan man gætte kampens resultat for en rund tier. Mød op og støt vore drenge i bestræbelserne på at rykke op i 1. division. Det bliver ikke kedeligt, tilføjer Allan Juhl Jensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top