Indsamling til Kræftens Bekæmpelse
KB.jpg
Tusindvis af danskere går søndag den 12. april på gaden for at samle ind til kampen mod kræft. Det sker også i Brønshøj-Husum, og man kan nu melde sig som indsamler til landsindsamlingen.

Søndag den 12. april holder Kræftens Bekæmpelse landsindsamling, og som ved de tre forrige landsindsamlinger bliver det med det personlige budskab som bannerfører. Igen i år kan mange indsamlere fortælle deres egen grund til at samle ind for Kræftens Bekæmpelse. Alle indsamlere får udleveret et flag, hvor de kan skrive deres grund til at samle ind. – Nogen har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen og en del har selv kræft. Der er mange grunde til at støtte kampen mod kræft, og vores erfaringer fra de sidste landsindsamlinger viser, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig, siger Janni Rytsel, der er indsamlingsleder i Husum.

Derfor er din støtte vigtig

De penge, der bliver samlet ind til landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Kun fire procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af borgere, der vælger at støtte sagen. – Uanset hvilken grund man har, håber vi i Brønshøj-Husum, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten, siger Janni Rytsel. Yderligere information hos Sanne Bille på tlf. 27629904, der er indsamlingsleder i Brønshøj eller hos Janni Rytsel,  tlf. 26205021, der er indsamlingsleder i Husum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top