IF stadion fastholder førstepladsen
IF Stadion gæstede søndag eftermiddag TMS, Ringsted og selvom værterne stillede med 5 førsteholdsspillere, leverede de endnu engang en mandfolkepræstation, og vandt for 11 gang i træk og har nu vundet rub og stub i ligaen siden den 11. november sidste år. Tidligere søndag vandt Team Køge over Amager SK med 24-15 og Hvidovre IF […]

IF Stadion gæstede søndag eftermiddag TMS, Ringsted og selvom værterne stillede med 5 førsteholdsspillere, leverede de endnu engang en mandfolkepræstation, og vandt for 11 gang i træk og har nu vundet rub og stub i ligaen siden den 11. november sidste år. Tidligere søndag vandt Team Køge over Amager SK med 24-15 og Hvidovre IF – Dianelund 27-24, så den intense jagt op oprykning lever endnu for IF Stadion, Team Køge og Hvidovre. IF Stadions næste kamp er den 9. marts  hvor rækkens nummer 6, Øresund gæster Bellahøj Hallerne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top