Husum Vænge beboere får nu ordentlig besked
Uroen blandt beboerne i Husum Vænge 5, 6, 7 og 8 med utrolig dårlig information om, at det er frivilligt for de nuværende ældre beboere i de berørte ældreboliger, om de vil flytte til en anden opgang eller til en anden ældreboligbebyggelse, eller de vil blive boende, bliver nu tydeliggjort

Uroen blandt beboerne i Husum Vænge 5, 6, 7 og 8 med utrolig dårlig information om, at det er frivilligt for de nuværende ældre beboere i de berørte ældreboliger, om de vil flytte til en anden opgang eller til en anden ældreboligbebyggelse, eller de vil blive boende, bliver nu tydeliggjort.

I sidste nummer af Brønshøj-Husum Avis, fortalte jeg om mange frustrerede beboere, som ikke havde fået en skriftlig information på denne del af en vigtig politisk vedtagelse på Københavns Rådhus. Mange troede derfor, at de nu blev smidt ud af deres lejlighed.  Dansk Folkeparti rejste problemet og fejlen bliver nu rettet. Snart vil beboerne få en skrivelse, hvor det tydeligt fremgår, at ingen bliver smidt ud og at det for øvrigt er helt frivilligt om man vil flytte. Godt at der nu bliver skabt ro om den tidligere fejlinformation til beboerne. Jeg forstår ikke hvordan man kan ”glemme” en så vigtig information, men nu vælger jeg at glæde mig over, at fejlen bliver rettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top