Har nogen set en rød bænk?
Den røde bænk der har stået uden for vinduet til Røde Kors butikken på Frederikssundsvej 194 er blevet stjålet.

Den røde bænk der har stået uden for vinduet til Røde Kors butikken på Frederikssundsvej 194 er blevet stjålet. – Den har stået der i mere end et år uden at have været låst fast, og det har indtil forleden dag kunne lade sig gøre siger Jonna Bergsbo, der er leder af butikken.

– Men pludselig opdager vi at bænken er væk, og vi synes det er så tarveligt, at nogen stjæler den bænk, der var så hyggelig at sidde på. Vi har talt med vores hovedkontor, som fortæller at de bliver ringet op af anmeldere, der fortæller at man har set en Røde Kors bænk bl.a. i en børnehave og i en kolonihave, siger Jonna Bergsbo og tilføjer, at der skulle være stjålet ikke mindre end syv røde bænke i København. Skulle nogen af læserne se en rød bænk, bedes de rette henvendelse til Røde Kors.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top