Handleplan for to lokale skoler
På baggrund af de enkelte skolers kvalitetsrapporter for 2014, skal Borgerrepræsentationen tage stilling til, om der skal udarbejdes handlingsplaner for 12 københavnske skoler med henblik på at forbedre skolernes faglige niveau. Blandt disse skoler Korsager Skole i Husum og Tingbjerg Heldagsskole. På Korsager Skole har der siden 2012 været faldende resultater i de bundne prøvefag […]

På baggrund af de enkelte skolers kvalitetsrapporter for 2014, skal Borgerrepræsentationen tage stilling til, om der skal udarbejdes handlingsplaner for 12 københavnske skoler med henblik på at forbedre skolernes faglige niveau. Blandt disse skoler Korsager Skole i Husum og Tingbjerg Heldagsskole. På Korsager Skole har der siden 2012 været faldende resultater i de bundne prøvefag til prøverne i 9. klasse, og skolens resultater ligger under gennemsnittet i København. Målet for skolen er, at der i løbet af en 2-årig periode skal ske en mærkbar forbedring af resultaterne ved afgangsprøverne, samt at der skal være en mindre elevudsivning. Et besøg på Korsager Skoles hjemmeside afslører, at de nyeste oplysninger om karaktergennemsnittet ved afgangsprøverne stammer fra 2008!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top