Håndboldskoleturnering i København
håndbold.jpg
Foto: Privat
Håndboldklubberne Freja HK, VHC Vidar og IF Stadion arrangerer, i samarbejde med projekt "Håndbolden tilbage til København", endnu en gang skolehåndboldturnering. Turneringen er for de lokale skoler i Husum, Brønshøj og Vanløse for eleverne i 3. – 5. klasse.

Turneringen løber af stablen i april måned, med indledende runder d. 14. – 16. april og afsluttende finalestævne onsdag d. 29. april.

Skoleturneringen har til formål at introducere eleverne for håndboldsportens kvaliteter såsom fællesskab og kammeratskab og skabe gode oplevelser.

Sidste års finalestævne blev en stor succes med deltagelse af Kultur og fritidsborgmesteren i København og præmieoverrækkelse af Bo Spellerberg, og dette års finalestævne vil til fulde leve op til sidste års succes. Finalestævnet bliver afholdt d. 29. april i Bellahøjhallen, hvor der vil blive skabt en festlig stemning i hallen med bl.a. DJ og speaker til kampene. Playzone udenfor banen hvor man kan teste, om man kan skyde hårdere end Mikkel Hansen eller skyde forbi Niklas Landin i målet. Præmierne vil blive overrakt af ligaspillere fra København Håndbold.

Vi håber at se mange glade og feststemte håndboldspillere i hallerne.

Håndboldhilsner fra

Projekt “Håndbolden tilbage til København”, Freja HK, VHC/Vidar og IF Stadion.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top